Ooit aan lippigmentatie gedacht?

 

Als we ouder worden, of door medicatie of ziektes, kan de frisse kleur uit de lippen verdwijnen. Vandaar wordt lip-rood valer en bleker en de lip rand trekt naar binnen. Te danken aan deze factoren verliezen de lippen dus optisch volume. Ze worden minder zichtbaar en smaller door teruggetrokken pigment.

Wil je je lippen terug voller of opvallender maar zonder andere ingrepen? Heb je last van teruggetrokken pigment of assymetrie? Heb je van nature mooie lippen en wil je deze te accentueren? Dan is deze behandeling iets voor jou.

Voordelen en mogelijkheden van permanente lip make-up samengevat: 

 • altijd verzorgde lippen om te pronken
 • correctie asymmetrie in de vorm 
 • optisch voller effect enkel door middel van pigment
 • egaler lip-rood
 • accentuering eigen lip kleur 
 • tijdsbesparing
 • langere lippenstifteffect
 • bedekking en correctie herpeslittekens
 • hazenlip correctie
 • correctie verkleuringen en oneffenheden 

Tijdens micropigmentatie wordt de kleur perfect afgestemd op de rode zone (labiale rood) van de lippen. Het is een absolute MUST HAVE van alle esthetische procedures. Maak u vertrouwd met de bijzonderheden van de procedure en de mogelijke resultaten.

LIPPIGMENTATIE

Micropigmentatie behandeling van de lippen geeft de natuurlijke frisheid en kleur terug. 

De natuurlijke kleur van de lippen kan lichtjes worden aangepast of de huidige kleur benadrukt. Daardoor krijgen de lippen een mooie vorm zonder de contour te versterken.  

Ik werk volgens het principe van Natural Lips. Deze techniek is geschikt voor mensen die niet willen dat effect intensief zichtbaar is maar een subtiel en natuurlijk resultaat willen verkrijgen.

€430

Inclusief 1 touch-up behandeling

BIJWERKING LIPPIGMENTATIE PRIJS

VOOR DE BEHANDELING  

lippen scrubben

Voordat je naar bij mij komt, moet je de lippen zelf voorbereiden op de behandeling. Door ze een week of twee van tevoren om de dag te scrubben en vervolgens elke dag goed te hydrateren.

Gehydrateerde en gezonde huid neemt pigment beter op. Dit geneest vlotter en egaler.Er kan geen pigmentatie worden toegepast als de lippen droog of kapot zijn.

Maak er gewoonte van je lippen goed te verzorgen en te hydrateren. Ongeacht of je lippigmentatie laat doen of niet. Niemand wil dode velletjes of gele vlekken op de lippen zien. 

koortsblaasje

Indien u ooit een koortsblaasje heeft gehad, al is het allang geleden, bent u drager van herpes virus. Daarom is zal u voorafgaand aan de pigmentatie de medicatie *Acyclovir moeten innemen ( op voorschrift van de huisarts). Ook wanneer u niet zeker bent en sowieso geen risico wil lopen raad ik aan de medicatie te nemen.

*Acyclovir 800 (35 pilletjes) aangeraden 5 dagen ervoor en twee dagen na de behandeling (5X/dag 1 pilletje).

Voor de rest gelden bij micropigmentatie van de lippen de algemene contra-indicaties. 

VERLOOP VAN DE BEHANDELING

lippigmentatie
 • Ook lippen worden vooraf afgetekend om goed de contouren en symmetrie te kunnen bepalen. Asymmetrische randen  kunnen zo lichtjes worden weggewerkt.
 • Na het tekenen worden de lippen ingesmeerd met verzachtende crème. Behandeling is hierdoor licht voelbaar maar zeker niet pijnlijk.
 • Kleur wordt gekozen aan de hand van je eigen natuurlijke kleur van de lippen of licht aangepast naar wens. Maar altijd volgens het principe van Natural Lips.
lippigmentatie

Allereerst markeer ik zachtjes de ranen af. Van zodra de contour erop zit begint de shading van de lippen. Bij een goed geplaatste micropigmentatie mag de contour niet zichtbaar zijn maar opgaan in het labiale rood.

Pigment wordt met een flinterdun nano naaldje net onder de bovenste huidlaag in de lippen geplaatst. 

Delicate huid van de lippen vraagt speciale aandacht en behandeling.Het is een zeer precieze behandeling die daarom veel tijd in beslag neemt.

Houd er rekening mee dat er bij grote pigmentschade (Fordyce spots, herpeslittekens, …) mogelijk meerdere behandelingen nodig zijn

NAZORG 

Eenkele uren na de behandeling kunnen je lippen gezwollen zijn. Kleur zal de eerste 3 dagen ook nog veel intenser zijn, dit verdwijnt echter voor 60% samen met de velletjes (na 2-3 dagen).

Na het afvellen is de kleur eerst nog weinig zichtbaar, dat verandert na 4 tal weken. Gewoon even geduld.  Na 6-8 weken volgt er een touch up behandeling waarmee de kleur terug wordt opgevuld / aangepast voor volle intensiteit. 

 • Je lippen continu goed insmeren/hydrateren met verzorgende balsem/zalf.
 • Vermijd pikant eten of eten met veel kleurstof in eerste twee dagen na de bahandeling.
 • Geen intiem contact met lippen eerste 72uur
 • Met lippenstift eerste 72uur wachten.
 • Uit de zon blijven tot de velletjes eraf zijn – Daarna ook goed insmeren of afdekken en met SPF 50 als je in de zon gaat!!
 • Milde tandpasta eerste 48u (tot de velletjes eraf zijn)
 • Witte lakens? Leg een handdoek op je kussen, de lippen kunnen eerste dagen afgeven op je beddengoed

GENEZEN RESULTATEN

VOOR  

lippigmentatie voor

METEEN NA 

lippigmentatie na

GENEZEN

lippigmentatie genezen

*Resultaat 3 – 5 jaar! 

* voor altijd mooie lippen wordt aangeraden om de 2-3 jaar bij te werken

Previous
Next