Een speciale dag en een speciale jij. Er zijn dagen die we speciaal vieren: dopen, bruiloften, jubilea. Grote familiebijeenkomsten of officiële banketten met collega’s. Ongeacht met wie we aan het daten zijn, we willen de beste versie van onszelf zijn … en make-up kan ons daarbij helpen.

Voor de grote exits is het zeker de moeite waard om even bij een professional langs te gaan. Het bespaart ons stressvolle momenten voor de spiegel en is een garantie dat de make-up tot het ochtendgloren blijft zitten.

Je kan bij mij terecht voor make-up voor privé gelegenheden, feesten, evenementen, als ook photoshoots ,shows, bruiloften, … Met andere woorden, alle soorten make-up.

Boeken kan zowel ter plaatse als op locatie.

Previous
Next
DAG MAKE-UP

In de regel moet dagmake-up zacht en natuurlijk zijn. Vergeet een goed geselecteerde (niet te zware) foundation en poeder niet. Oogschaduw kan ook in natuurlijke, lichte tinten zijn, maar ik probeer dit type make-up meestal aan te passen aan het temperament, karakter en outfit van mijn klant. De lipgloss ziet er erg mooi uit op de lippen, wat de meeste vrouwen leuk vinden en het is een geweldig alternatief voor lippenstift, die meer tijd in beslag neemt.We moeten niet vergeten dat de dagelijkse make-up onze schoonheid benadrukt. Het gezicht moet de indruk wekken uitgerust, stralend en natuurlijk te zijn.

Previous
Next
AVOND/ FEEST MAKE-UP

Avondmake-up moet passen bij de gelegenheid, het kapsel en de outfit. Over het algemeen moet het sterker zijn dan daglicht, zodat het zichtbaar is onder kunstlicht. We kunnen zeker plukjes of halve wimpers betalen. De gezichtsmodelleraar is ook erg belangrijk, en net als de hele make-up kan deze sterker zijn. Ook kunnen we de lippen meer accentueren. Meestal gebruik ik voor dit soort make-up meer dekkende foundations en een fixeermiddel, zodat de make-up de hele nacht intact blijft.

BRUIDSMAKE-UP

Bruidsmake-up moet er zowel bij daglicht als bij kunstlicht goed uitzien. Het moet sterk genoeg zijn om op de foto’s zichtbaar te zijn, maar het mag ook niet overdreven worden. Het belangrijkste – het moet houdbaar zijn. Als je nadenkt over je bruidsmake-up, hoef je je niet te concentreren op accessoires, veel belangrijker is dat het past bij je schoonheid en dat je je er goed in voelt. Dus als je dagelijks van rode lippen houdt, zie ik geen reden om ze op te geven tijdens je bruiloft . Als je geen idee hebt voor make-up, geef me dan gewoon basisinformatie over waar je je goed bij voelt, wat je leuk vindt en wat niet. Denk eraan om voor de bruiloft geen radicale veranderingen aan te brengen, d.w.z. henna, zonnebank in een solarium, permanente make-up. Van mijn kant kan ik je verzekeren dat de basissen, foundations, poeders en fixeermiddelen die ik gebruik ervoor zorgen dat de make-up de hele nacht intact blijft. Onthoud dat het doen van een proefmake-up erg belangrijk is. We hebben dan tijd om over de details te praten, en op de trouwdag zul je niet meer stressen en je afvragen hoe de make-up eruit zal zien en of je tevreden zult zijn. 

Previous
Next
CARNAVAL / FESTIVAL / SPECIAL

Oudejaarsavond of carnavalsbal is soms een van de weinige gelegenheden om je over te geven aan make-upgekte, wat ik je aanmoedig om te doen. Net als avondmake-up moet het passen bij de outfit, het moet ook gepast expressief zijn, maar niet overdreven. Het is de moeite waard om je te concentreren op één sterker accent, bijvoorbeeld kunstwimpers in verschillende stijlen en kleuren om uit te kiezen.

PHOTOSHOOTS

Bij het voorbereiden van een fotosessie houd ik rekening met het onderwerp van de sessie, de schoonheid van het model, styling en de stijl van de fotograaf waarmee ik ga werken. Ik blijf natuurlijk tot het einde van de sessie en probeer zo nodig mijn make-up voortdurend te corrigeren. Ik gebruik professionele cosmetica die alle onvolkomenheden corrigeert en mijn gezicht er geweldig uit laat zien op foto’s. Fotografische make-up (en vooral beauty) is een van mijn favorieten, omdat het mij de mogelijkheid geeft tot een creatieve benadering van het werk en het gebruik van verschillende technieken.

MAKE-UP