Waarom Powderbrows? 

Wenkbrauwen vormen een kader voor het gezicht. Ze geven expressie en karakter.  Ze mogen echter niet alle aandacht opeisen. Te dikke of te harde wenkbrauwen geven een te strenge uitstraling. Te dunne wenkbrauwen daarentegen, geven een flauwe uitstraling. Daarmee is het zeer belangrijk om de juiste vorm en kleur die bij jou past te bepalen. Doel van semi-permanente make-up ofwel micropigmentatie is om de natuurlijke vorm van je eigen wenkbrauw te accentueren zonder te overdrijven. Rekening houdend met je eigen wenkbrauwen ga ik steeds op zoek naar de perfecte vorm en kleur. Unieke Powderbrows die bij jou passen! 

Permanente make-up van wenkbrauwen heeft veel voordelen:

  • Na / voor chemotherapie (maar wel volgens de contra-indicaties)
  • Ideaal bij allergische reacties op makeup 
  • Wenkbrauwlittekens kunnen perfect worden gecamoufleerd
  • Tijdsbesparend – je hoeft niet elke ochtend meer je wenkbrauwen te tekenen
  • Als je veel gaat sporten en geen make-up wil/kan opdoen
  • Altijd perfecte wenkbrauwen
  • Correctie lichte asymmetrie wenkbrauwen
POWDERBROWS

Een van de meest populaire wenkbrauw pigmentatie technieken op de markt. “Must Have” onder vele beroemdheden. Wenkbrauwen zullen na de genezing geen harde randen hebben. Wel een zachte vorm en schaduw.

Dankzij de speciale verspreiding van het pigment zal de voorkant van de wenkbrauwen subtiel zijn. Zo zal de gradatie zichtbaar zijn vanaf de basis van de wenkbrauwen naar boven. Deze techniek maakt het mogelijk om het maximaal natuurlijke effect te bereiken. Ook is het geschikt voor alle huidtypes en mensen van alle leeftijden.  

€395

-inclusief touch-up behandeling na +/- 8 weken- 

(voorschot vereist)  

BIJWERKEN POWDERBROWS PRIJS

VOOR DE BEHANDELING

Goede voorbereiding is het halve werk.

Lees daarom goed alle algemene contra-indicaties en hou je er goed aan (link hieronder).

In geval van optreden van de contra-indicaties mag er geen SPMU worden gezet.

Ook voor de touch-up behandelingen moet je hier goed rekening mee houden.

VERLOOP VAN DE BEHANDELING  

powderbrows browmapping

Gemiddeld duurt pmu behandeling van de wenkbrauwen ongeveer twee uur.

Allereerst bespreken we samen je wensen en verwachtingen. Daarna neem ik je wenkbrauwen goed onder de loep!  

We kunnen de perfectie niet bereiken, enkel nastreven. Iedereen is anders en alle wenkbrauwen zijn ook anders. Gelijk of verschillend, langer of korter. Meer of minder haartjes, hoger of lager ten opzichte van elkaar. Niemand is perfect! Juist uitmeten (brow mapping), eigen natuurlijke wenkbrauw en botstructuur volgen helpt bij bepalen van de voor jou ideale wenkbrauwen. Er wordt wel altijd gestreefd naar zo gelijk mogelijke vorm. Maar denk er wel aan, de wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweelingen. Dat wil zeggen dat ze nooit 100% hetzelfde zullen zijn wat ook niet nodig/mogelijk is.

Bij elke behandeling  worden de wenkbrauwen dus zorgvuldig uitgemeten en voorgetekend. Dit om de perfecte vorm en kleur te vinden die bij jou past. Pas na de goedkeuring kan de behandeling plaatsvinden. 

powderbrows
Pigmenteren

Tijdens de behandeling wordt gewerkt met een speciaal hoogwaardig semi-permanent pigment. Deze wordt met een flinterdun nano-naaldje/hygiene module en gespecialiseerd PMU apparaat, net onder de bovenste huidlaag (epidermis) ingebracht. Dit is lichtjes voelbaar maar zeker niet pijnlijk. 

Toch bang voor de pijn? De klanten geven aan dat epileren pijnlijker is.

Goede plaatsing van pigment vereist veel kennis en ervaring. Er wordt opbouwend en zacht gewerkt. Zo wordt de huid niet beschadigd en het pigment niet te diep geplaatst. 

De powder zal na de eerste sessie dus ook iets lichter genezen. Om die reden wordt er tijdens je eerste behandeling een touch-up sessie ingepland (rond 6-8 weken na). Dit om teveel aan pigmentverlies en eventuele oneffenheden bij te werken.

Resultaat van goed geplaatste permanente wenkbrauwen is semi-permanent, wat wil zeggen niet blijvend. Het zal dus met tijd vervagen. Effect blijft (afhankelijk van je eigen huid en externe factoren) van 1 tot 3 jaar mooi.

NAZORG  

Als u wilt dat de wenkbrauwen gelijkmatig genezen en het eindresultaat naar wens is, houd dan rekening met dit nazorgadvies. Bedenk dat de zorg na de ingreep net zo belangrijk is als de ingreep zelf.

-Duur van genezing verschillend per persoon  

Onthoud dat de huid na de behandeling open is voor infecties. Daarom is hygiene uiterst belangrijk!

Eerste dag na de behandeling dient de huid van de wenkbrauwen (om het half uur) te worden afgeveegd met water en een make-up watje. 

Vanaf dag 2 niet meer wassen, maar drooghouden en wachten tot het korstje zich gaat vormen. 

Vanaf het moment dat het korstje begint los te barsten en het ‘tijger effect’ ontstaat, gaan we de huid insmeren met de meegegeven speciale naverzorging. 

Ook is het uiterst belangrijk dat u tijdens het genezingsproces op uw rug slaapt om de korst niet te beschadigen.

Smeer geen andere zalfjes of crèmes dan hetgeen ik meegeef.

Geen zonnebank, sauna of zwembad gedurende twee weken na de behandeling. 

GENEZEN  

Genezen resultaat is zacht en natuurlijk, in alle tinten! Powderbrows gaan gemiddeld anderhalf tot twee jaar mee. Hoelang precies is afhankelijk van externe factoren, je eigen huid en verzorging ervan.

Om altijd van het mooie resultaat te genieten dient er om het jaar/ twee jaar een bijwerking te gebeuren.