Heb je oude, verkleurde, verkeerd geplaatste of uitgelopen pmu of microblading? O misschien een tatoeage van welke je spijt hebt? 

Met de juiste techniek kan het veilig worden verwijderd. 

Ik beschik over een hoogwaardige en huidvriendelijke laser en verschillende removers, zodat ik de meest geschikte techniek voor jouw huid en pigment kan kiezen.

Vaak wordt er een combinatie gemaakt tussen de beide technieken voor de beste resultaten.

Heb je oude, verkleurde of verkeerd geplaatste pmu of een kleine tatoeage die je graag weg wi? Remover behandeling is één van de oplossingen!
Behandeling kan worden toegepast op bijvoorbeeld eyeliner, waar sowieso geen laser op gebruikt kan worden.
Daarnaast wordt het gebruikt op de lippen, om de vroegere lip-liner te verwijderen. Maar ook wenkbrauwen pmu, microblading of kleine tatoeages haalt het volledig weg!
 
Dit type pigmentverwijdering is:
 
  • niet kleurselectief = werkt op alle kleuren
  • geen thermisch effect op het huidweefsel 
  • geen hypo-/hyperpigmentatie van de huid
  • geen chemische verandering van de pigmenten in de huid
 

Hoe het werkt?

De speciale vloeistof werkt als een magneet voor het pigment. Het wordt onder de huid in geplaatst met de pmu pen en nano naaldjes.
Pigment trekt naar de oppervlakte en vormt een korstje samen met de wondvocht. Als de korstjes afvallen, nemen ze het pigment dat naar de oppervlakte is gekomen mee.
Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van verschillende factoren. Diepte van pigment, hoeveelheid, de huid zelf, …
Er moet ten minste 4 weken pauze zijn tussen de verschillende remover behandelingen.
  
Nadat alle pigment uit de huid is getrokken moet deze eerst volledig herstellen voordat er nieuwe pmu mag worden gezet. Dit proces duurt ongeveer 3 maanden. Als de roodheid helemaal is weggetrokken, mag er opnieuw permanente make-up worden geplaatst.
 
Voor Remover behandeling gelden dezelfde CONTRA-INDICATIES als voor spmu behandelingen (zie hieronder)
LASER / REMOVER PRIJS

Hoogwaardige nieuwe technologie laser voor  PMU en  tatoeage verwijdering

-verwijdert zacht en effectief  tatoeages en permanente make-up 

Hoe werkt de laser?

De hoge energie die door de laser wordt uitgezonden, wordt onmiddellijk en selectief geabsorbeerd door de pigmenten, die ze opsplitsen in kleine deeltjes. Dan worden sommigen van hen onmiddellijk van onder de huid “uitgeblazen”, en de rest wordt door het lichaam opgenomen en veilig via het lymfestelsel uitgescheiden.

Wat bepaalt de effectiviteit van de behandeling?

De effectiviteit van de behandeling hangt voornamelijk af van de samenstelling van de tatoeage die wordt verwijderd, evenals de methode en diepte van de tatoeage. Een ander element zijn de inkt en kleuren die gebruikt zijn tijdens het pigmenteren.

Deze laser heeft een lichtbron met twee golflengten van licht, elk ontworpen voor een andere kleur en type inkt.